Pascal Braeckman kan niet geloven wat hem overkomt: "Wat bezielt zo iemand?"
COS
Pascal Braeckman kan niet geloven wat hem overkomt: "Wat bezielt zo iemand?"
Foto: Instagram @pascalbraeckman

Pascal Braeckman kennen we als de sympathiekste klankman van het land. Hij werkt onder meer mee aan 'Reizen Waes' en 'Château Planckaert'.

Pascal Braeckman is best actief op sociale media. Zo deelt hij vaak foto's van zijn gezin en van zijn job als klankman via Instagram. We kregen deze week nog een grappig beeld te zien van zijn "nieuwe helper" Pauline De Vos tijdens de opnames van 'Château Planckaert'.

Vandaag bracht Pascal ook minder fraai nieuws. De klankman is namelijk opnieuw slachtoffer geworden van een vals profiel. "Allee. Het zoveelste valse profiel, wat bezielt zo iemand?", vraagt Pascal zich luidop af.

"Niet te doen", klinkt het in de reacties. "Ergerlijk en zinloos want inmiddels heel herkenbaar allemaal. Blokkeer en verwijder direct", laat iemand weten. "Eén Pascal is al meer dan genoeg, hoor", reageert een fan grappend.

"Zo zielig dat men zich daarmee bezighoudt." Wat blijkt? Het profiel heeft zelfs al verschillende volgers van Pascal benaderd. "Meteen gerapporteerd", klinkt het. Laat je niet vangen!

https://www.instagram.com/p/CkffwfOIKzi/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.