Château Planckaert Ook Stephanie en Eddy Planckaert schrijven erg mooie tekst neer voor mémé Clara
COS
Ook Stephanie en Eddy Planckaert schrijven erg mooie tekst neer voor mémé Clara
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

Op maandag 23 mei heeft de familie Planckaert in besloten kring afscheid genomen van mémé Clara. De moeder van Christa Planckaert overleed op 96-jarige leeftijd.

Op Instagram herdenken de Planckaert vandaag hun geliefde mémé Clara. Zo schreef Junior Planckaert een pakkende tekst. En ook Eddy Planckaert en Stephanie Planckaert staan met mooie woorden stil bij het verlies van hun schoonmoeder en grootmoeder.

"Ik hou zoveel van u, mijn memeetje. Onze immer veilige haven. De rust in elke storm, de zachtheid zelve. De vanzelfsprekende goedheid die gans ons ménage heeft gevormd. We waren samen, we zijn samen en we blijven samen", schrijft Stephanie.

"Que Sera Sera. Je leefde la vie en rose, en wij mochten erbij zijn. Dankjewel. Slaapwel, lieve mémé Clara", aldus Stephanie bij een mooie foto van haar grootmoeder. Eddy staat dan weer stil bij een foto van een zonnestraal. "Een straal van liefde aan en van onze allerliefste - zoals ze het liefst werd aangesproken - Mémé Clara, mijn schoonmama."

"Hoeveel ik van haar hou, dat wist ze, en dat geeft mij de sterkte om samen met mijn familie in volle liefde te leven, en deze droeve dagen door te gaan. Mémé Clara, ik ga u missen maar iedere dag samen met de zon zullen wij op dit plaatsje wakker worden", aldus Eddy. Veel sterkte aan de familie.

https://www.instagram.com/p/Cd8A4xTIuzB/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Cd8CINesbGo/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.