Ongezien wat tijdens ‘Gala van de Gouden K’s’ gebeurt
ASX
Ongezien wat tijdens ‘Gala van de Gouden K’s’ gebeurt
Foto: VRT1

Zaterdagavond werden voor de elfde keer de ‘Gouden K’s’ uitgereikt. Een initiatief van kinderzender Ketnet, waarin bekende Vlamingen en programma’s beloond worden met een award. Slokop van deze editie was Pommelien Thijs.

De 22-jarige zangeres mocht in deze editie maar liefst drie Gouden K’s in ontvangst nemen, iets wat niemand haar ooit voordeed. Pommelien werd bekroond met een award voor artiest, song én Ketnet-ster van 2023.

Daarnaast viel ze ook met haar collega’s van ‘#LikeMe’ nog eens in de prijzen. De reeks die in 2023 na vier seizoenen haar orgelpunt bereikte, werd bekroond met de award voor beste Ketnet-programma. Daarmee komt de teller voor de reeks op tien awards te staan. Geen enkel ander programma deed ooit beter.

Tot slot werden de protagonisten van ‘#LikeMe’ in de bloemetjes gezet met een verrassingsoptreden. Onder meer Hugo Sigal en actrice Ann Van den Broeck brachten een ode aan de jonge bende met een eigen versie van de titelsong van het programma. Een emotioneel moment voor Pommelien Thijs, Camille en Maksim Stojanac, die vorige week hun allerlaatste optreden gaven in het Sportpaleis.

Ook acteur Aaron Blommaert, de goedlachse Sander Gillis en ‘The Masked Singer’ vielen zaterdagavond in de prijzen. Verder waren er nog prijzen weggelegd voor influencers Timon Verbeeck en Bert De Kock. Ook duidingsprogramma ‘Karrewiet’ werd beloond met een gouden K’tje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.