Nieuw kleinkind voor Christa en Eddy Planckaert? Junior Planckaert en Pauline De Vos hakken knoop door
COS
Nieuw kleinkind voor Christa en Eddy Planckaert? Junior Planckaert en Pauline De Vos hakken knoop door
Foto: Instagram@devospauline

Junior Planckaert zocht en vond de liefde in het Eén-programma 'Junior op zoek naar de liefde'. Junior is al tien maanden samen met Pauline De Vos.

Junior Planckaert en vriendin Pauline De Vos zijn na tien maanden nog steeds dolgelukkig samen. Grote stappen in hun relatie zijn nog niet voor meteen. Samenwonen komt nog wat te vroeg en een kleinkind hoeven Christa en Eddy Planckaert nog niet meteen te verwachten.

"Een kind gewoon voor onszelf, dat vind ik nogal egoïstisch", zegt Pauline in Het Nieuwsblad. "We willen ook nog de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Om te reizen. Te ontdekken." Pauline ziet zichzelf nog niet als een mama die 's ochtends naar de crèche rijdt. Junior lijkt er hetzelfde over te denken.

Junior ziet zichzelf momenteel geen kinderen krijgen. "Hoe het eraan toegaat in de wereld, vind ik niet hoopgevend", zegt hij. "Ik heb daar geen goed gevoel bij. Het klimaat, de oorlog, hoe het met de mensheid gaat. Ik vind het nu echt niet het moment om een kind op de wereld te zetten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.