Niels Destadsbader staat stil bij verlies dierbare: “Hij zag dat het goed was”
COS
Niels Destadsbader staat stil bij verlies dierbare: “Hij zag dat het goed was”
Foto: Photonews

De opnames van de kerstspecial van ‘F.C. De Kampioenen’ zijn nog volop aan de gang. Die zal een eerbetoon zijn aan Johny Voners.

Christophe Haddad vertelt deze week in het weekblad Primo dat hij in zijn jeugd het slachtoffer werd van pesterijen: “Als je jezelf blijft, wordt dat niet altijd geapprecieerd. Om die reden ben ik ook zwaar gepest geweest. Gewoon omdat de anderen niet accepteerden wie ik was. Ik deed niet mee met de meute, de meelopers”, vertelt de acteur in het interview.

Uit een boodschap op Instagram blijkt dat pesten bij Christophe daarom nog altijd heel gevoelig ligt. “De laatste tijd krijg ik heel veel berichten over mensen die worden gepest. Jongeren, ouderen, binnen de vriendenkring, op het werk… Ik denk dan: ‘Hoe kan dat? Waarom doen mensen dit?’ Dit ligt voor mij heel moeilijk omdat ik in mijn jeugd ook gepest ben geweest”, vertelt hij. 

“Ik ben dat goed te boven gekomen, ik had een veilige omgeving waarin ik mezelf kon zijn en kon uiten, maar er zijn heel veel mensen die dat niet kunnen. Ik wil niet beginnen preken, maar als er in je omgeving iemand wordt gepest of je ziet het gebeuren, help dan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.