Niels Destadsbader praat zijn mond al voorbij over gloednieuw programma
COS
Niels Destadsbader praat zijn mond al voorbij over gloednieuw programma
Foto: VRT

Niels Destadsbader heeft de handen na 'Zomerhit' opnieuw vol. Niels werkt dit najaar aan het nieuwe VRT 1-programma 'Ik vraag het aan' dat we in het voorjaar te zien krijgen.

"Het is een muziekprogramma, wat altijd leuk is om te maken. Deze keer niet buiten, maar in een studio opgenomen met een livepubliek", vertelt Niels Destadsbader bij MNM. "Voor mij zitten vijf bekende gezichten uit de sport, politieke wereld, televisiewereld, noem maar op. Zij vragen een liedje aan."

"Het is niet zomaar een liedje, het is een liedje dat iets voor hen betekent. Het liedje moet een soort mijlpaal geweest zijn. Dat kan heel breed gaan; dat kan een heel grappige reden hebben, dat kan een heel emotionele ondertoon hebben", vertelt Niels over 'Ik vraag het aan'.

Ook het livepubliek zal een grote rol spelen. "Ik ben niet alleen geïnteresseerd in de verhalen van de bekende gezichten, maar ook van de onbekende gezichten", zegt Niels. Mensen die ook zo'n speciaal nummer hebben, worden gevraagd om zich in te schrijven via VRT MAX.

"Misschien kan je het dan gewoon live bij ons in de uitzending komen vertellen en dan is er misschien wel een van jouw grote helden die het nummer speciaal voor jou gaat spelen", zegt Niels. "Wat ook niet onbelangrijk is: we gaan heel breed qua genre. Dat kan gaan van Daan tot Willy Sommers."

"De bekende gezichten die een liedje hebben gekozen worden verrast door een heel straffe collega, maar ikzelf ga ook elke aflevering een liedje zingen. Ik ga dan weer zingen voor onze onbekende Vlaming. Het moet niet altijd over ons gaan. Het is ook plezant om eens te zingen voor iemand die het ook echt verdient."

Meer nieuws

Meer nieuws

.