Niels Destadsbader krijgt plots erg slecht nieuws te horen
COS
Niels Destadsbader krijgt plots erg slecht nieuws te horen
Foto: VRT

Eén wil weer meer inzetten op entertainment en shiny floor shows. 'The Greatest Dancer' is een van de eerste wapenfeiten in het vernieuwingsplan.

'The Greatest Dancer' is elke zaterdag op Eén te bekijken. Siska Schoeters en Aster Nzeyimana nemen de presentatie voor hun rekening, terwijl Niels Destadsbader in de jury zetelt samen met Laurien Decibel en Annabelle Lopez Ochoa.

De eerste aflevering haalde meteen een mooie tweede plaats in het kijkcijferoverzicht met meer dan 640.000 live kijkers. De tweede aflevering moest lokte met net geen 570.000 kijkers iets minder geïnteresseerden.

En ook deze week blijven de kijkcijfers dalen. Met 516.000 kijkers doet 'The Greatest Dancer' het minder goed dan nieuwkomer 'De Vermeires'. Zo'n 560.000 kijkers keken volgens HLN naar het nieuwe VTM-programma.

Niels en co hebben duidelijk heel wat kijkers moeten inboeten. Al hoeven ze niet meteen het ergste te vrezen. 'De Vermeires' wekte bij veel kijkers wellicht een portie nieuwsgierigheid. Bovendien kijken steeds meer mensen uitgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.