Niels Destadsbader krijgt het hard te verduren: "Het is allemaal zijn schuld"

door: COS
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in het WK voetbal. Ze moesten hun match tegen Kroatië winnen, maar raakten niet verder dan een doelpuntenloos gelijkspel.

Nieuw dit WK waren ook de opvallende passages van Niels Destadsbader. Naast 'F.C. Niels & Wiels' op Radio 2 was hij namelijk ook tijdens de praatprogramma's van Karl Vannieuwkerke te zien. Zo ging Niels langs in cafés en voetbalkantines voor sfeerverslagen.

De WK-bijdrage van Niels werd op sociale media niet goed onthaald. "Zijn we dan ineens ook van Niels Destadsbader vanaf?" en "Geen Niels Destadsbader meer in één of andere kantine" klonk het na de uitschakeling van de Rode Duivels. "Het is allemaal de schuld van Niels Destadsbader", reageert iemand anders.

"Laten we het goede nieuws niet vergeten, vrienden", klinkt het nog. "Smijt die buiten en er hadden 8 anderen kunnen blijven", verwijst een misnoegde kijker naar de ontslagronde bij de VRT. "Die gast was waarschijnlijk nog de grootste faal van dit WK. En dat zegt veel." En: "Het grootste drama van dit WK."