Niels Destadsbader bijt voor het eerst van zich af na massale kritiek: "Veel dingen kloppen niet"
COS
Niels Destadsbader bijt voor het eerst van zich af na massale kritiek: "Veel dingen kloppen niet"
Foto: VRT

Niels Destadsbader zien we vanaf zaterdag 4 februari in 'The Greatest Dancer' op Eén. Het wordt naast 'Zomerhit' en 'Alles in de strijd' een van de eerste echte wapenfeiten van Niels bij VRT.

Niels Destadsbader kreeg het sinds zijn overstap van VTM naar de VRT hard te verduren. Grote projecten bleven lange tijd uit, ondanks het grote bedrag dat de VRT zou hebben over gehad om Niels binnen te halen.

"Kritiek krijgen hoort erbij maar is nooit leuk. Zeker niet als die onterecht is, als er dingen worden geschreven die niet waar zijn. En ik heb heel veel dingen gelezen die niet kloppen", zegt Niels in Story. "En ook al heb je dan een dik vel, dat laat je niet koud."

Niels wil echter vooral vooruit kijken. "Het heeft heel weinig zin om daar je energie in te steken. Als ik 's avonds voor een volle zaal speel en ik voel dat de mensen blij zijn dat ze me zien en horen, dan weet ik weer waarom ik het doe."

"Ik vond het trouwens ook heel lief dat een aantal collega's, zoals Siska Schoeters, Regi, Helmut Lotti en Miguel Wiels spontaan voor mij in de bres zijn gesprongen", wil Niels Destadsbader nog kwijt in Story.

Meer nieuws

Meer nieuws

.