Niels Destadsbader bezorgt Zita Wauters het schaamrood op de wangen: "Echt? Oh nee!"
COS
Niels Destadsbader bezorgt Zita Wauters het schaamrood op de wangen: "Echt? Oh nee!"
Foto: MRO

Zita Wauters heeft een bijzonder leuke vakantiejob beet. De 18-jarige dochter van Koen Wauters kruipt deze zomer achter en voor de schermen bij 'Zomerhit'.

Zita Wauters zorgt voor leuke content backstage bij 'Zomerhit' en legt de artiesten achter de schermen af en toe op de rooster. Zelf werd Zita in 'Zomerhit Confessions' ook op de rooster gelegd door haar kersverse collega Niels Destadsbader.

Niels en Zita blijken elkaar ooit al eens op een bijzondere manier tegen het lijf gelopen te zijn. "Ik denk dat ik je tien jaar geleden ooit gezien heb in de zomer. Toen was je nog heel klein. Ik weet niet of ik dat verhaal ooit heb verteld", zegt Niels.

"We waren backstage. Clouseau moest spelen. Ik moest ook spelen met mijn band. Ik ga het nooit vergeten. Jij zag me en begon zo wat dat te doen", zegt Niels, terwijl hij een krijsende Zita nadoet. "Oei", reageert Zita gegeneerd.

"En je papa zei: 'Zita...'. Waarop jij zei: 'Papa, dat is wel Niels Destadsbader, hè.'", zegt Niels. "Echt? Oh nee!", zegt Zita met het schaamrood op de wangen. "Ik ga dat nooit vergeten", zegt Niels. "Deed ik dat? Ik zou dat nooit doen."

"Je was natuurlijk ook een kind", bedenkt Niels zich. Een starstruck kind. "Ik keek wel naar 'De Elfenheuvel' en 'Amika' en zo", zegt Zita. "Dat zal het geweest zijn. Superschattig! Maar kijk: wij werken nu samen", zegt Niels. "Nu ben ik professioneel", besluit Zita.

Meer nieuws

Meer nieuws

.