Negen maanden na geboorte van zoontje: Karl Vannieuwkerke en vriendin uit elkaar
LHX
Negen maanden na geboorte van zoontje: Karl Vannieuwkerke en vriendin uit elkaar
Foto: Photonews

Tot voor kort was Karl Vannieuwkerke samen met de vijftien jaar jongere Caroline. Ze hebben samen twee zoontjes, de vijfjarige Jack Odile en de kleine Luís Achile, die 9 maanden oud is.

Op professioneel vlak gaat het Karl deze drukke sportzomer voor de wind, maar op privévlak is dat heel anders. In de Westhoek, waar hij woont, doet het de ronde dat hij en Caroline niet langer samen zijn. Dat meldt Dag Allemaal.

Tijdens Carolines laatste zwangerschap zou Karl gevoelens hebben gekregen voor een andere vrouw. Of die romance nog aan de gang is, is niet geweten.

Het blijft niet bij geruchten: voor het eerst in vijf jaar verhuurt Caroline haar huis in Wulpen niet als vakantiewoning deze zomer. Alle boekingen zijn geannuleerd, omdat ze er zelf weer is gaan wonen. Zonder Karl.

In april leek er al iets mis te zijn toen het koppel een huis in Ieper verkocht. "Dit is een herenwoning die we een tijdje geleden hebben gekocht, maar de plannen zijn gewijzigd en we gaan ze met spijt in het hart opnieuw verkopen", liet Karl toen weten.

Zes jaar lang waren hij en Caroline samen. Kort voor ze elkaar leerde kennen in 2018, had Karl een punt gezet achter zijn huwelijk met Ellen Daems. Met haar heeft hij twee kinderen, Jef (20) en Marte (18).

Meer nieuws

Meer nieuws

.