Château Planckaert Na fantastisch nieuws van Junior Planckaert en Pauline: Volgers zeggen allemaal hetzelfde
COS

Junior Planckaert zocht in 'Junior op zoek naar de liefde' een vriendin. Het Eén-programma was een groot succes voor de jongste zoon van Christa en Eddy Planckaert.

Junior Planckaert leerde Pauline De Vos in het programma kennen. Een klik was er meteen. Dat Junior uiteindelijk ook voor Pauline zou kiezen, kwam voor veel kijkers misschien een beetje als een verrassing.

Junior bewijst één jaar later dat het de beste keuze geweest is. Junior en Pauline vierden op 6 februari namelijk dat ze één jaar samen zijn. "Al 1 jaar en het is voorbij gevlogen! Een goed teken toch", bedenkt Junior zich.

"Ja, graag gedaan hè", reageert goede vriend Bram. Hij hielp Junior samen met Stephanie Planckaert tijdens zijn zoektocht. "Inderdaad", zegt ook Stephanie. "Alee zal u 's trakteren op een drankje", antwoordt Junior. Verder lezen Junior en Pauline heel veel mooie reacties.

"Ongetwijfeld het mooiste en knapste koppeltje van het jaar! Zalig duo", vindt een volger. "Jullie verdienen dit", klinkt het verder. "Jullie doen dat goed samen", reageert iemand. "Wat een fantastisch koppel. Jullie zijn voor elkaar gemaakt! Op nog vele mooie jaren samen."

https://www.instagram.com/p/CoVEpxzIepM/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.