Moet VRT ook vrezen voor exit Fien Germijns na vertrek Aster Nzeyimana? "Ik durf het niet zeggen"
COS
Moet VRT ook vrezen voor exit Fien Germijns na vertrek Aster Nzeyimana? "Ik durf het niet zeggen"
Foto: VRT

Fien Germijns is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de leading ladies van de VRT. Fien is te horen op Studio Brussel én te zien op VRT 1.

Fien Germijns ging in 2015 aan de slag bij Studio Brussel. Sinds 2019 werkt ze ook mee aan 'De Warmste Week'. Op televisie maakte ze haar debuut in de rubriek 'Achterklap' in 'Iedereen Beroemd'. Daarna schakelde de VRT de 28-jarige Fien in voor twee quizprogramma's.

Fien is te zien in 'De dag van vandaag' met Bart Cannaerts. Daarnaast presenteert ze sinds de zomer van 2022 de quiz 'Switch'. De algemeen directeur van VRT noemt Fien een ontdekking. De netmanager van VRT noemde haar dan weer de nieuwe leading lady van de VRT. 

Fien is heel dankbaar dat ze deel mag uitmaken van een "supergetalenteerd team" dat voor de VRT werkt. "Ik ben heel blij met alle kansen en ik wil hier nog lang blijven", zegt Fien in Story. "Al durf ik niet te zeggen dat ik hier over tien jaar nog zit."

"Je weet nooit wat er je pad nog kan kruisen, maar dat zien we dan wel weer", aldus Fien. Het zou niet de eerste keer zijn dat een VRT-gezicht een mooi aanbod van VTM niet kan laten liggen. Zo vertrok Aster Nzeyimana onlangs naar VTM, waar hij zijn passies voor voetbal en entertainment zal kunnen combineren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.