Marijn Devalck brengt de waarheid aan het licht over Walter ‘Pico’ Michiels’: “Toen is het geëscaleerd”
PMN
Marijn Devalck brengt de waarheid aan het licht over Walter ‘Pico’ Michiels’: “Toen is het geëscaleerd”
Foto: Facebook

Het gaat al een hele tijd niet goed met Walter Michiels. Hem zullen we nooit vergeten als Pico Coppens uit ‘FC De Kampioenen’.

Marijn Devalck speelde samen met Walter Michiels in ‘FC De Kampioenen’. Hij als voorzitter Balthasar Boma en Walter als spits Pico.

Vier seizoenen speelde Walter mee in ‘FC De Kampioenen’, daarna werd hij bedankt voor bewezen diensten. Dat het zo gelopen is, verrast Marijn niet in Het Laatste Nieuws.

Walter kampte toen al met een stevige alcoholverslaving. De acteur raakte op dool en de rechter spreekt nu zelfs een verplichte internering uit voor Walter. “Hij heeft een goede inborst, maar had helaas problemen met zichzelf”, bedenkt Marijn zich.

“Met welk probleem hij precies worstelde, hebben wij nooit geweten. De situatie is geëscaleerd na zijn scheiding van Ann Tuts, die in de serie de rol van Doortje speelde.”

Walter was bij momenten ‘s ochtends al dronken en verstoorde de repetities. Hij weigerde om zijn teksten te lezen en rookte de ene sigaret na de andere.

“Soms kwam hij tot inkeer, maar als hij gedronken had, was een gezonde dialoog onmogelijk. We vinden het allemaal jammer dat we hem niet meer hebben kunnen redden", besluit Marijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.