Marie Verhulst komt belofte niet na: "Verschrikkelijke leugen verteld op televisie"
COS
Marie Verhulst komt belofte niet na: "Verschrikkelijke leugen verteld op televisie"
Foto: VRT NU

Marie Verhulst was maandag te gast in 'Vrede Op Aarde'. Presentator Sven De Leijer confronteerde haar daar met een opvallende uitspraak.

"Marie heeft een verschrikkelijke leugen verteld op televisie", zegt Sven De Leijer in 'Vrede Op Aarde'. "Ah ja?", valt Marie uit de lucht. Hij heeft het over een uitspraak die ze deed in het programma 'De Thuisploeg'.

In 'De Thuisploeg' kwamen bekende 'Thuis'-kijkers langs om de reeks te bespreken. Marie kreeg er van de acteurs een T-shirt van 'De Thuisploeg'. "Die moet je wel aandoen in 'De Verhulstjes'", klonk het. "Ik draag dit in seizoen 2 van 'De Verhulstjes'", beloofde Marie plechtig.

'Wat nu?'

Sven De Leijer merkt op dat Marie de belofte niet nagekomen is. Het T-shirt was nergens te bespeuren in 'De Verhulstjes' in Saint-Tropez. "Wat nu? Wat moet ik doen om het goed te maken?", vraagt Marie.

Sven heeft wel een ideetje. Als Marie haar belofte houdt, dan zien we haar binnenkort met een knalgele T-shirt in het derde seizoen van 'De Verhulstjes'. Op de achterkant? Svens favoriete Verhulstje... Viktor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.