Margriet Hermans geeft haar ongezouten mening over Tom Waes: "Zo simpel is het"
COS
Margriet Hermans geeft haar ongezouten mening over Tom Waes: "Zo simpel is het"
Foto: Photonews

Elke zondag zien we Tom Waes in 'Het Verhaal van Vlaanderen'. Het is het zoveelste programma dat zijn succes ongetwijfeld voor een groot deel aan Tom te danken heeft.

Iedereen lijkt wel een fan van Tom Waes te zijn. Dat bewijzen de kijkcijfers die zijn programma's als 'Reizen Waes' en 'Kamp Waes' halen. Ook Margriet Hermans blijkt een grote fan van Tom.

Waarom zoveel mensen volgens Margriet fan zijn? "Omdat hij goede programma's maakt, zo simpel is dat", zegt ze in Dag Allemaal. "Bovendien is hij een persoonlijkheid, een aangename man die niemand voor het hoofd stoot."

"Ondanks zijn succes is hij altijd met zijn voetjes op de grond gebleven, dat heeft de Vlaming graag. Hij loopt niet naast zijn schoenen, draagt gewone kleren...", bedenkt Margriet zich.

De hoge VRT-lonen van enkele gezichten, waaronder dat van Tom, kwamen onlangs ter discussie te staan. "Als je ziet welke kijkcijfers hij haalt, is hij elke euro waard", vindt Margriet. En de kritiek op zijn tussentaal? "Dat maakt hem net authentiek."

Meer nieuws

Meer nieuws

.