Interview Makers van 'Thuis' forceren Ron Cornet om anders om te gaan met zijn rol: “Ik vind het zelf heel spannend”
WVDS
Makers van 'Thuis' forceren Ron Cornet om anders om te gaan met zijn rol: “Ik vind het zelf heel spannend”
Foto: VRT/Thuis/Facebook

Ron Cornet duikt plots op in ‘Thuis’ als Dirk. Hij en Simonne zouden een korte liefdesaffaire hebben gehad. Met die informatie moeten de kijkers het voorlopig doen, maar de verhaallijn blijft blijkbaar ook voor Ron en Marleen heel onduidelijk.

Showbizz24 vroeg aan Ron Cornet wat de kijkers nog mogen verwachten van zijn personage Dirk in ‘Thuis’. Hoe gaat de crush tussen Dirk en Simonneke evolueren? “Ik weet het echt niet”, is zijn antwoord.  

“Dirk is in de reeks gekomen na een korte liefdesaffaire met Simone op een boot. Een verleden waarvan wijzelf als acteurs maar heel weinig informatie hebben meegekregen van de makers.” 

“Met de opnames staan we natuurlijk wat voor op wat de kijkers reeds gezien hebben, maar het blijft voor mij nog altijd een beetje zoeken naar wat voor een man Dirk gaat worden. Ik vind het zelf heel spannend en ik hoop dat de fans van ‘Thuis’ het ook spannend vinden.” 

“Ik probeer mijn personage zo goed mogelijk in te vullen met de teksten die ik krijg. En door de onvolledige verhaallijn geeft het ook ruimte aan de schrijvers om Dirk nog veel fijne dingen te laten doen, maar ik ben momenteel even nieuwsgierig als de kijkers.”

“Als ik veel jonger was geweest, zou ik het veel frustrerender gevonden hebben om deze rol te spelen omdat ik zou denken: ‘Ik heb die achtergrondinformatie wel nodig en ik wil weten wat er gaat gebeuren’”. 

“Maar eigenlijk vind ik het nu juist leuk. Ik denk: ‘Verras me maar’. Ik zie wel wat ze voor me schrijven. Ik ben er door de jaren natuurlijk wel wat rustiger in geworden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.