Magali Van Houtte niet opgezet met hobby Francesco Planckaert en stelt haar eisen

door: COS
Magali en Francesco Planckaert
Afbeelding bron: VRT

Francesco Planckaert zien we binnenkort in het gloednieuwe programma 'Special Forces: Wie Durft Die Wint'. Vorig jaar was hij ook al in een VTM-programma te zien.

Francesco Planckaert nam vorig jaar deel aan het VTM 2-programma's 'BV Darts'. En dat zal echtgenote Magali Van Houtte geweten hebben. "Iedereen is gewoon aan het darten", zegt Magali in 'Château Planckaert'. "Dat is niet normaal", vindt ook Francesco.

"In elke huisje waar je gaat, hangt er zo'n bord", merkt Magali op. "Ik heb ze aangestoken", zegt Francesco. Het bewijs wandelt vervolgens zowaar binnen. Junior komt binnen met zijn pijltjes in de hand. "Jongens, toch", zegt Magali. "Dat meen je niet", lacht Francesco.

"Weet je dat Cesco van elke 180 die hij gooit een foto neemt en doorstuurt bij ons in de groep? Ik sta op en het eerste woord dat ik hoor is 'darts'. Als ik opsta, zit hij niet aan tafel, maar is hij met die pijltjes aan het gooien op dat bord", zegt Magali.

"Hij mag maar drie keer het woord 'darts' zeggen op een dag. En elke dag is hij al gebuisd geweest", vervolgt ze. "Het begint door te wegen op onze relatie", grapt Francesco. En voor ze het weten komt de volgende speler al door de deur: Christopher.