Magali doet onthulling over haar en Francesco Planckaert: “Toen eigenlijk al getrouwd”

door: COS
De Planckaerts - Francesco en Magali
Afbeelding bron: Eén

Francesco Planckaert en Magali zijn na een relatie van 22 jaar eindelijk getrouwd. Dat gebeurde in erg beperkte kring omwille van de coronacrisis.

Het huwelijk vond al plaats op 16 november en werd op nieuwjaarsdag, in de tv-special, bekend gemaakt. Zestien jaar geleden vroeg Francesco zijn Magali eigenlijk al ten huwelijk, maar het koppel maakte er nooit werk van.

Omdat ze naar hun gevoel eigenlijk al getrouwd waren. “Ongeveer 17 jaar geleden zijn we tijdens een vakantie in Spanje symbolisch getrouwd”, verklapt Magali aan Het Laatste Nieuws. “Dat was voor ons een mooie plechtigheid voor ons en de familie, maar zonder enige rechtsgeldigheid.”

Getrouwd op Wikipedia

Ze namen zich toen voor in België snel voor de wet te trouwen, maar dat werd op de lange baan geschoven. Ze beschouwden zich vanaf toen wel als echtgenoten. “Zeker omdat we ondertussen toch ook al drie kinderen hebben”, legt Magali uit.

“Op sociale media stond bij ons profiel sindsdien ‘getrouwd’ ingevuld. Zelfs op de Wikipedia-pagina van Francesco staat er al jaren dat we getrouwd zijn”, aldus Magali. “Maar pas nu zijn we ook ‘echt echt’ officieel man en vrouw”, besluit Francesco.