"Machtig mooi!": Eddy Planckaert betovert iedereen met fantastische foto's
COS
"Machtig mooi!": Eddy Planckaert betovert iedereen met fantastische foto's
Foto: Photonews

Fans van de familie Planckaert kunnen stilaan uitkijken naar een nieuw seizoen van 'Château Planckaert'. De opnames daarvan zijn al een tijdje aan de gang.

De familie Planckaert heeft de handen deze zomer weer meer dan vol. Nu het dak af is, hebben de verbouwingen van het kasteel zich intussen naar binnen verplaatst. Volgens Eddy Planckaert zou het kasteel eind 2024 volledig klaar moeten zijn. 

In afwachting daarvan lanceerden de Planckaerts vorige zomer een nieuw project: de glamping. Deze zomer staan er nog twee glampingweekends op het programma: van 12 t.e.m. 15 augustus en van 18 t.e.m. 21 augustus. Het belooft weer een onvergetelijke tijd te worden voor de gasten.

Het weer zit hopelijk beter mee dan de afgelopen weken het geval was in België. Als we enkele foto's van Eddy zien, hoeven de gasten daar niet over te twijfelen. "Zonsonderganksken in France", schrijft Eddy bij een reeks foto's op Instagram.

De betoverende foto's lokken veel reacties uit. "Waw waw waw super om te zien!", klinkt het. "Oh... machtig mooi", zegt nog iemand. "Wauw, prachtig", laat een andere volger weten. "Jullie wonen daar mooi, hoor", stelt iemand vast. "Dat is echt een stukje paradijs op aarde", zegt nog iemand.

Eddy mag zich ook stilaan gaan voorbereiden op een ander project. Samen met Christa Planckaert en hun oudste zoon Francesco Planckaert zullen ze binnenkort op de planken te zien zijn. Ze hebben een mini-theatertournee op poten gezet.

Op 7 september gaat de theatervoorstelling in première in Bredene. Eddy zal over zijn wielercarrière vertellen, maar er zullen ook anekdotes gedeeld worden over zijn huwelijk en gezin. Francesco zorgt voor de muzikale intermezzo's in de voorstelling.

Meer nieuws

Meer nieuws

.