Maak kennis met de zes reisgenoten van Dieter Coppens uit gloednieuwe 'Down The Road'
COS

Dieter Coppens en begeleidster Saar vertrekken op maandag 29 augustus naar Thailand met een nieuwe groep jongeren voor het vijfde seizoen van 'Down The Road'. Maak hieronder alvast kennis met de zes reisgenoten. 

Anne-Sophie is erg sportief: ze doet aan dansen, zwemmen en heeft al een bronzen medaille veroverd op de Special Olympics. Ze vult haar dagen met werken in het rusthuis en helpen in de plaatselijke bibliotheek. Op zondag is Anne-Sophie misdienaar. Anne-Sophie wil graag mee op 'Down The Road'-reis omdat ze een doorstart wil maken in haar leven. Ze is enig kind en wil graag nieuwe vrienden maken. 

De immer vrolijke Ellen woont tijdens de week op een zorgboerderij in Kontich. Ellen heeft ook een tweelingbroer met wie ze een erg goeie band heeft. Ellen is een levensgenieter pur sang: ze houdt van lekker eten en drinken, dansen, zingen, uitstapjes en op reis gaan. 'Down The Road' is dus een reis die helemaal in haar kraam past. Ze heeft zin om eens wat stoere dingen uit te proberen en haar grenzen te verleggen.

Isa is de jongste van de groep. Ze woont net over de Belgische grens, maar is al jaren grote fan van 'Down The Road'. Ze werkt bij 'Brownies & Downies' en doet in haar vrije tijd veel aan sport: dansen, fitnessen en soms zelfs boksen. Ze speelt ook piano. Isa heeft twee zussen aan wie ze zich erg spiegelt. Voor haar is het programma een uitgelezen kans om te bewijzen dat ze ook zonder haar ouders op reis kan gaan.

Ruben is de oudste van de bende. Hij woont zelfstandig op zijn appartementje in Hasselt. Tijdens het weekend gaat hij naar zijn papa. Ruben werkt in het dagcentrum en houdt van televisiekijken en supporteren voor Anderlecht. Hij is erg gesteld op orde en rust en raakt makkelijk overprikkeld. Twee jaar geleden overleed de mama van Ruben aan longkanker, deze reis is voor hem een manier om aan zijn mama te tonen dat alles goed met hem gaat.

Bob werkt bij Colruyt en in het weekend ook in een lokale koffiebar. In september start hij daarnaast met een job in de kleuterschool. Bob heeft twee broers met wie hij een erg goeie band heeft. Hij houdt van muziek, voetballen en avontuurlijke dingen. Hij heeft al heel wat reiservaring maar wil vooral graag mee met 'Down The Road' omdat hij ervan droomt om alleen te gaan wonen en hoopt dat deze reis hem meer zelfstandigheid kan brengen.  

Simon woont samen met zijn ouders en broer in Leuven. Hij werkt bij Spar en is volop op zoek naar wat hij met de rest van zijn leven zal doen. Simon is een echt gevoelsmens en wil graag aan de wereld laten zien dat hij net zoals elke andere jongere heel wat in zijn mars heeft. Hij wil zichzelf en de wereld ontdekken want er is nog zoveel dat hij niet weet.

'Down The Road', vanaf maandag 29 augustus, om 20.35 uur bij Eén en op VRT NU.

Meer nieuws

Meer nieuws

.