Lynn Van den Broeck over ‘verboden’ liefde met Mathias Vergels: “Keihard in tranen uitgebarsten”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

In ‘ Thuis’ spelen Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck als Lowie en Viv een koppel. Ook in het echte leven heeft het duo sinds enkele maanden een relatie.

Pas vorige week maakte Lynn Van den Broeck haar relatie met ‘ Thuis’-collega Mathias Vergels officieel door een foto op Instagram te plaatsen. Ze wachtte er een tijdje mee uit respect voor Julie, de ex van Matthias met wie hij zoontje Emile deelt.

Tot voor kort zat Lynn naar eigen zeggen met een schuldgevoel. “Ik ben toch enkele maanden geplaagd door de gedachte: ‘Haal ik hier iets uiteen?’”, gaf ze toe in Dag Allemaal. “Ik ben ook nu pas bij Mathias ingetrokken, want in het begin kwam ik hier niet graag. Ik voelde me een indringer.”

Gelukkig kon Lynn die gevoelens kwijt bij Mathias. “Onlangs zei ik tegen hem: ‘Ze zullen mij altijd zien als ‘de vrouw die er tussenkwam’.’ Ik wilde ook niet te koop lopen met mijn geluk tot ik ben gecrasht. Ik ben keihard in tranen uitgebarsten, heb m’n zorgen eruit geweend. Sindsdien voel ik me beter.”