Interview Lynn Van den Broeck en Daphne Paelinck samen op stap: “Ik zou dat niet aandurven”
WVDS

Met de voorstelling ‘Josephine B. - een leven in revue’ laat Judas Theaterproducties een laatste keer zien wat ze allemaal in huis hebben. Ze gaan eruit in stijl en met een knalprestatie van Sandrine Van Handenhoven in de rol van Josephine Baker.

Tijdens de première zijn ‘Thuis’ actrices Lynn Van den Broeck en Daphne Paelinck al laaiend enthousiast na het zien van het eerste deel.

Daphne: Ik werd vocaal al omvergeblazen door Sandrine en het verhaal. Het is een kleine productie qua bezetting op de scène, maar ondanks dat gegeven is het zo indrukwekkend. Met kleine visuele zaken maken ze zo iets groots. Ik ben echt onder de indruk.

Lynn: Er wordt heel veel gezongen en Sandrine wordt heel mooi ondersteund door de mannen. En ze geeft ook de juiste kracht aan haar vertelling. Er zijn niet echt gesproken dialogen, maar eerder dialogen in de nummers en ik vind dat wel straf dat je dat op die manier kan overbrengen. En Sandrine is wel een kei straffe zangeres.

Daphne: Als actrice is het heel belangrijk om je kwetsbaar te durven opstellen op een podium en dat doet Sandrine op een heel mooie manier. 

Zouden jullie zelf gevraagd willen worden voor zo’n hoofdrol?

Lynn: Ik zou dat niet aandurven. Of ook niet kunnen wat Sandrine hier neerzet. Ik ben eerder een actrice dan een zangeres, dus vocaal zou ik die nummers niet kunnen zingen, ik geef dat eerlijk toe.

Daphne: Ik heb een musical opleiding gehad. En als ik deze voorstelling zie, voel ik het opnieuw kriebelen om zelf terug musicals te gaan doen en audities te gaan doen. Iets wat ik trouwens al twaalf jaar niet meer gedaan heb. Maar zo’n hoofdrol, nee dat hoeft toch niet meteen. 

En er is Lynn en Daphne nog iets opgevallen bij de performance van Sandrine in ‘Josephine B.’

Lynn: Ik zou wel graag alle jurken die zij aan heeft willen aandoen. 

Daphne: Ik heb ze niet geteld, maar ze heeft waanzinnig veel klerenwissels gehad. Het nummer was nog niet gedaan of ze had het volgende al aan. 

Wie ook wil gaan kijken naar Josephine B. vind HIER alle informatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.