Interview Lynn Van den Broeck blikt vooruit op kinderwens van Viv en Lowie in ‘Thuis’
WVDS
Lynn Van den Broeck blikt vooruit op kinderwens van Viv en Lowie in ‘Thuis’
Foto: VRT/Thuis

In ‘Thuis’ speelt Lynn Van den Broeck al jaren de rol van Viv. Momenteel speelt er zich tussen Viv en haar vriend Lowie een bijzonder dilemma af. Viv wil namelijk geen kinderen en Lowie wil wel graag aan kinderen beginnen.

Kijkers leven enorm mee met deze verhaallijn. Lynn Van den Broeck krijgt zelfs privéberichten over deze verhaallijn. “Ik ben heel dankbaar voor het onderwerp, want ik merk in privéberichten die ik krijg dat het wel speelt in onze maatschappij.”

“Het onderwerp wordt in ‘Thuis’ eens op een andere manier in beeld gebracht. Het is in dit geval de vrouw die zegt: nee ik wil geen kinderen en de man die heel graag kinderen wilt”, vertelt Lynn aan Showbizz24.

"Ik vind Viv echt iemand om daarmee bezig te zijn en zich af te vragen of het nog wel een tijd is om kinderen op de wereld te zetten. Viv maakt zich de bedenking: ‘Ik heb altijd voor mijn mama moeten zorgen en moet ik nu opnieuw gaan zorgen voor een kind. Ik weet niet of ik dat wil.’ Die is daar heel open in terwijl Lowie daar anders over denkt.

“Wat ik wel al kan verklappen is dat er voor Viv en Lowie nog heel wat staat te gebeuren. Al dan wel of niet als koppel, dat mag ik nog niet verklappen. Maar we zijn zeker nog niet uitverteld.”

Verder vertelt Lynn nog dat ook mensen die hun B&B bezoeken hen aanspreken over de verhaallijn. ‘Thuis’-kijkers zijn duidelijk heel open over wat ze vinden van bepaalde verhaallijnen. Beluister heel het interview in de video hieronder. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.