Eurovisiesongfestival Loredana had het moeilijk met de songclub opnames voor ‘Eurosong 2023’ maar is klaar voor de grote finale op zaterdag
WVDS

Loredana mocht maandag de spits afbijten tijden de eerste aflevering van ‘Eurosong 2023’ De sympathieke zangeres had het moeilijk tijdens de opnames maar heeft doorgezet ook al was dat niet evident.

Lordana doet zelf haar verhaal bij Showbizz24. “Wat ik wel een beetje jammer vond voor mezelf is dat ik de week minder goed begonnen ben en dat kwam door mijn gezondheid.” 

“Ik keek er enorm naar uit om als eerste te mogen zingen, maar tijdens mijn opnames had ik last van mijn voedselallergie waardoor ik enorme maagpijn had. Ik heb me er wel door geknokt en mijn gedachten op nul gezet.”

“Ik hoor het wel aan mezelf en ik zie het wel maar daarom moet ik er gewoon in Paleis 12 staan en dan weet ik dat dat beter gaat”, aldus een vastberaden Loredana.

Eurosong 2023: van maandag 9 januari een week lang om 19.40 uur op Eén en VRT MAX.  De liveshow op 14 januari vindt - met publiek - plaats in Paleis 12, in Brussel en wordt uitgezonden op Eén en via VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.