Lore uit ‘Down the Road’ heel eerlijk: “Dat deed een beetje pijn”

door: COS
Lore - Down The Road
Afbeelding bron: Eén

‘Down the Road’ is toe aan een vierde seizoen. Daarin gaat de groep uit het eerste seizoen opnieuw op avontuur.

Ook Lore was van de partij in Lapland. Zij kreeg het onlangs even moeilijk toen ze de verliefde koppeltjes zag. “Dat maakt me triest en een ­beetje gezond jaloers”, ­vertrouwde ze presentator Dieter Coppens toe.

“Ik ben een gevoelig meisje. En toen ik die koppeltjes zo ­bezig zag... Dat deed een beetje pijn. Ik had al wel een relatie gehad. Met Maarten (uit seizoen 2 van ‘Down the Road’, red.). Maar tijdens deze opnamen had ik geen liefje. En ja, ik wou ook iemand hebben wiens hartje voor mij klopt.”

Liefde voor paarden

Daarover kan Lore nu goed nieuws delen. “Ik heb een vriendje”, vertelt ze in TV Familie. En het is geen onbekende. De gelukkige is namelijk Stijn uit het derde seizoen van ‘Down the Road’. “Stijn is een heel lieve en ­spontane jongen”, zegt Lore. “En hij is nog knap ook!”

Hun ontmoeting kwam er met de hulp van hun ouders en van Lores zus Ans. “Zij dachten wel dat Stijn en ik bij elkaar zouden passen”, vertelt Lore. “En ze hadden gelijk! Ik kan me geen beter liefje inbeelden. Want Stijn is ook dol op paarden, net als ik.”