Line-up van dubbeleditie MIA's is bekend: Camille Dhont kan het nog steeds niet geloven
COS

Op zaterdag 30 april vinden de Music Industry Awards plaats. De MIA's zijn de Vlaamse muziekprijzen die jaarlijks worden uitgereikt door de VRT en VI.BE.

Het wordt een bijzondere editie van de MIA's. Door de coronapandemie kon de editie van vorig jaar immers niet doorgaan. Het zal dus een dubbeleditie worden die artiesten die een release hadden in 2020 en 2021 zal bekronen.

Danira Boukhriss Terkessidis zal het grootste feest van de Vlaamse muziekindustrie presenteren en nu is ook de line-up voor de avond bekend gemaakt.

Niemand minder dan Angèle, Bazart, Camille Dhont, Bart Peeters, Meskerem Mees, Sylvie Kreusch, Metejoor en Regi Penxten - mét enkele verrassingsgasten - zullen optreden. Camille kan het nog niet geloven. "Ik mag optreden op de MIA's!", klinkt het emotioneel bij de jonge zangeres.

Angèle zal dus optreden, maar ze is ook de grote favoriet van de avond met zes nominaties. Regi, Bathazar en Zwangere Guy maken kans op vijf beeldjes. Camille doet het net zo goed als Stromae met drie nominaties.

https://www.instagram.com/p/CcCfsgbMfCD/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.