Lex Van de Veire gaat met de aandacht lopen bij tv-terugkeer papa Peter Van de Veire
COS

Op 11 juli vierden we de Vlaamse feestdag. Met 'Vlaanderen Feest' werd de dag feestelijke afgesloten door verschillende Vlaamse artiesten.

Voor het eerst sinds de coronaversie van 2020 mocht Peter Van de Veire 'Vlaanderen Feest' nog eens aan elkaar praten. Het was meteen ook Peters terugkeer naar televisie na het enkele maanden rustig aan te hebben gedaan.

Peter stopte begin april als radiopresentator op MNM. Deze zomer zal hij knopen doorhakken over zijn volgende stappen. Er zouden gesprekken zijn met verschillende tv-zenders. Maandag verscheen Peter dus misschien wel voor het laatst op Eén.

Behalve dat hij een glas champagne omstootte, verliep de avond (bijna) vlekkeloos. Zelfs wanneer hij er een bijzondere gast bijneemt. Ook Lex Van de Veire, de 3-jarige zoon van Peter en echtgenote Ilse Van Loy, zakte af naar Antwerpen.

En zoals we dat al gewend zijn van Lex, stal hij natuurlijk de show. "Cute!", reageert Kato Callebaut. "Lex deed dat supergoed!", reageert een volger. "Presentatie was weer top en superleuk jou met jouw zoontje samen op tv te zien", zegt een andere.

https://www.instagram.com/p/Cf4hrezI3Tk/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.