Koen Wauters zal niet blij zijn met wat dochter Zita Wauters te vertellen heeft: "Hoef ik echt niet te horen"
COS
Koen Wauters zal niet blij zijn met wat dochter Zita Wauters te vertellen heeft: "Hoef ik echt niet te horen"
Foto: Photonews

Zita Wauters zien we deze zomer tijdens 'Zomerhit' als backstagereporter. In de eerste aflevering kreeg ze meteen iemand bijzonder aan haar microfoon: papa Koen Wauters.

Zita Wauters is natuurlijk een van haar vaders grootste fans. Of ze alle liedjes van Clouseau kent? "Nee. Wel de meeste, maar zo de heel oude soms niet", geeft Zita toe in 'Zomerhit Confessions'. Ze verklapt ook welk Clouseau-nummer zou mogen verdwijnen.

"Er is wel een liedje waarvan ik wel iets heb van: ik ben het niet beu gehoord, want ik ken het eigenlijk niet goed, maar ik hoef dat echt niet te horen. Dat is van zijn nieuwe album. Over een trio, maar dat vind ik echt raar om aan te horen", zegt Zita.

"Dan zingt hij zo: 'Nu gaat het gebeuren, je hebt een vriendin meegenomen.' Dat is leuk, maar als dochter is dat echt... Mijn vrienden lachen daar dan mee. Dan zitten we allemaal samen in de auto en dan zetten die dat op. Dan denk ik: nee. Dus dat mag echt verdwijnen."

Niels Destadsbader merkt op dat Koen waarschijnlijk een gelijkaardig gevoel heeft wanneer hij zijn dochter met een vriendje ziet. "Waarschijnlijk. Maar sorry, nee. Dus dat zou ik deleten." 'Nu gaat het gebeuren' mag als het aan Zita ligt dus meteen verdwijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.