Video Klankman ‘Château Planckaert’ Pascal Braeckman spreekt zich uit over verhuis naar Frankrijk

Elke zondagavond zappen bijna anderhalf miljoen kijkers naar één. De familie Planckaert wordt graag gezien in ‘Château Planckaert’. Daar verblijven ze in Frankrijk om hun kasteel te renoveren tot een chambre d'hôte.

Maar het dilemma lijkt eindeloos: verhuist de familie Planckaert definitief naar Frankrijk of kiezen ze toch voor België? De pater familias Eddy Planckaert lijkt overtuigt. Het is een droom om met zijn kroost in Frankrijk te leven. Zijn vrouw Christa volgt hem daarin en ook Stephanie en Christopher twijfelen amper.

Maar zij zien een verhuis alleen zitten als de hele familie samen blijft. En daar wringt het schoentje, want Francesco en Magali zien een leven in Frankrijk niet meteen zitten. De jongste, Junior, heeft ook zijn bedenkingen. Want zijn autosportcarrière begon nog maar net in België. Een moeilijke discussie dus.

Iemand die daar een helicopterview over heeft is Pascal Braeckman. Als klankman van ‘Château Planckaert’ weet hij het zeker: “Het komt wel goed, wat ze ook beslissen.” Hij benadrukt hoe hecht de familie is. “Ze hebben al erger meegemaakt”, besluit hij in TV Familie.

Bekijk ook onze video hieronder.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.