Kijkers vol respect voor Gert Verhulst na tribute-show over Samson: "Prachtig van hem"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdagavond was er op Eén de tribute special voor Samson en Gert. Het duo viert dit jaar hun dertigste verjaardag.

Er zijn heel veel dertigers en veertigers die hun jeugd beleefden met Samson en Gert. Heel wat bekende Vlamingen, waaronder Niels Destadsbader en Conner Rousseau zijn grote fan van hen.

Het mag duidelijk zijn dat Samson en Gert in Vlaanderen cultureel erfgoed geworden zijn. Het regent op Twitter dan ook reacties van kijkers die genoten hebben van het eerbetoon.

"Het is echt een rollercoaster van emoties. Van prachtige anekdotes naar bv's die matige tot slechte covers doen van fantastische nummers", klinkt het bij Joran.

"Geweldig dees. Ik kan nog alle liedjes meezingen wow. Ik vergeet soms wat een impact Samson & Gert heeft gehad tijdens men jeugd. PS: de aflevering met de sprekende bloemkool komt nog vaak voor in mijn nachtmerries", schrijft er nog iemand anders.

"Laten we ook even DANK U WEL zeggen aan al de andere acteurs die jaren mee op de planken stonden; Samson, Burgemeester, VanLeemhuyzen, Alberto, Octaaf maar zeker ook mevrouw Praline mogen we niet vergeten! DANK U voor al die prachtige jaren!", merkt Stefanie nog op.

Een pak kijkers vonden de aflevering met de krokodil de griezeligste ooit. En er komt ook heel wat reactie op de slotwoorden van Gert. "Dit is voor Danny Verbiest", zei hij.