Kijkers verontwaardigd over recente scène in 'Thuis': “Heel onacceptabel”

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

In ‘ Thuis’ ontvoerde Xander onlangs Robin, de zoon van Tom. Hoe Ann in een videogesprek tegen haar moeder Marianne sprak, was volgens velen absoluut niet oké.

Marianne vindt dat Ann haar broer haar excuses moet aanbieden, maar Ann wil er niet van weten. Heel wat ‘ Thuis’-kijkers zijn niet te spreken over de manier waarop Ann zich gedragen heeft tegenover haar moeder, die het nieuws over de ontvoering van Robin op een vervelende manier vernam.

“Heel onaangename aflevering. En wat een taalgebruik uit de mond van dokter Ann. Thuis heeft veel van zijn charme verloren”, klinkt het. “Veel agressie in ‘ Thuis’ de laatste tijd, wetende dat er kinderen meekijken”, vindt iemand. “Heel onacceptabel uit de mond van een dokter.”

De kijkers zijn het grondig beu dat Ann het altijd beter denkt te weten. “Ze zal er altijd alles aan doen om haar gelijk te krijgen. Ik hoop dat ze zwaar gestraft wordt met haar valse beschuldigingen”, geeft iemand toe. “Ze zal nog verschieten als het niet Tom is. Dan zal ze zich moeten verontschuldigen.”

Tags thuis