Kijkers van 'Restaurant Misverstand' willen allemaal hetzelfde kwijt aan Dieter Coppens en Seppe Nobels

door: COS
Seppe Nobels en Dieter Coppens voor 'Restaurant Misverstand'
Afbeelding bron: VRT

Deze week kwam er een einde aan het tweede seizoen van 'Restaurant Misverstand'. Het programma rond mensen met jongdementie was net als vorig jaar een groot succes.

Na zeven afleveringen moest 'Restaurant Misverstand' maandag jammer genoeg de deuren weer sluiten. Kijkers hebben allemaal dezelfde boodschap: "Spijtig dat dit mooie programma gedaan is, hopelijk volgen er nog vele seizoenen."

"Wat een topprogramma. Zo mooi en ontroerend", lezen we op sociale media. "Prachtig initiatief. Hopelijk komt er weer een vervolg", zegt nog iemand. "Was een prachtige reeks. Had tegen het einde toch een zakdoek nodig. Bedankt Dieter en Seppe om ze te doen voelen dat ze er nog bijhoren."

Dieter en Seppe krijgen veel lof voor het programma. "Sociaal bewogen mensen zoals Seppe Nobels en Dieter Coppens maken de wereld mooier", klinkt het. "Ik hoop dat het programma blijft bestaan. Zo mooi, zonder poespas, eerlijk en zo zuiver. Bedankt Dieter voor het mooi programma."

"Zo'n ontroerend en mooi programma. Dieter is een gevoelige mens." En: "Chapeau voor Dieter, kok Seppe en al de mensen die eraan geholpen hebben. Maar vooral een superdikke proficiat voor al die lieve mensen, daar kunnen wij mensen nog veel van leren."