Kijkers van 'Junior op zoek naar de liefde' hebben allemaal hetzelfde verdict voor Junior Planckaert
COS
Kijkers van 'Junior op zoek naar de liefde' hebben allemaal hetzelfde verdict voor Junior Planckaert
Foto: Eén

Op 19 april stapte Junior Planckaert uit zijn comfortzone. In 'Junior op zoek naar de liefde' probeert hij zich weer open te stellen voor de liefde.

Zo'n 600 jongedames schreven zich in om het hart van Junior Planckaert te veroveren. Een twintigtal werd uitgenodigd voor een eerste kennismaking in de Ardennen. Na een eerste gesprek koos Junior - samen met Stephanie Planckaert en goede vriend Bram - acht dames om het avontuur mee verder te zetten.

Lisa, Ati, Dianta, Pauline, Chanan, Evelyne, Delphine of Gwen: wie zal het beste bij Junior passen? "Het beste passen bij Stephanie zeker? Amai, die moet er precies mee samen leven", klinkt het scherp op sociale media. "Dat zal Stephanie wel beslissen", klinkt het meermaals.

"Voor de makers van het programma, een vervolgprogramma: 'Stephanie begeleidt Junior op zijn huwelijksnacht... en ze zag dat het goed was...'", stelt iemand grappend voor. "Hij past bij niemand zolang de familie heerst, dat ze hem eens loslaten die ouderwetse bemoeials", vindt nog iemand.

Dat Junior in 'Junior op zoek naar de liefde' een lief zal vinden, lijkt volgens veel kijkers onwaarschijnlijk. "Waarom moet dat zo geforceerd zijn? Hij zal wel eens op iemand vallen op zijn tijd, dat is hier maar show." En: "Hij zal wel eens de liefde van zijn leven tegenkomen zonder die show."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.