Kijkers van 'Château Planckaert' in verbazing gebracht: "Onbegrijpelijk wat ze doen"
COS

Fans van de familie Planckaert hoeven niet meer te wachten. Het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert' ging zondag 20 februari van start op Eén.

Eddy Planckaert en zijn kinderen werken naarstig verder aan hun Franse kasteel in Lurcy-Lévis. Door de coronapandemie liepen de verbouwingen veel achterstand op, maar de Planckaerts steken nu dubbel zo hard de handen uit de mouwen.

"Zalig om heel de bende terug te zien", klinkt het na de eerste aflevering van 'Château Planckaert' op Facebook. "Niets dan lof voor jullie allen." Toch klinkt er enigszins kritiek. "Ik denk dat ze veel praten en weinig werken... Het echte werk zal wel door echte stielmannen gedaan worden."

"Wat Christopher en Francesco daar allemaal klaarspelen, chapeau! Maar achter de schermen wordt daar heel veel gewerkt door anderen, anders is het quasi onmogelijk om zo'n project op poten te zetten. Maar ik zie ze heel graag bezig", zegt een andere kijker.

"Ik geloof wel dat ze zeer hard werken", verdedigt een kijker de familie. "Onbegrijpelijk wat die daar doen", klinkt het vol bewondering voor de familie. De meerderheid van de kijkers hebben maar één puntje van kritiek: "Spijtig dat het zo snel gedaan is."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.