Kijkers trekken conclusie na start nieuw seizoen ‘Down The Road’: “Is met corona nog meer het geval”
PMN
Kijkers trekken conclusie na start nieuw seizoen ‘Down The Road’: “Is met corona nog meer het geval”
Foto: Eén

Zondagavond zijn we aan een nieuw seizoen van ‘Down The Road’ begonnen. Dieter Coppens trok met de bende van het eerste seizoen naar Lapland.

De druk lag hoog voor boer Stephan. Heel wat meisjes stonden klaar om mee naar Canada te vertrekken, en maar drie konden een felbegeerd ticket bemachtigen. En dat terwijl boer Stephan eigenlijk vier meisjes in gedachten had. Uiteindelijk viel zijn keuze op Sara, Evelien en Aline.

“Alle meisjes waren ervan overtuigd dat Stephan Aline ging meenemen, omdat zij eigenlijk de vrouwelijke versie van hem is”, vertelt Charlotte. “Het was wel een ontgoocheling toen ik er niet bij was.” Maar gelukkig voor Charlotte werden de spelregels voor Stephan een beetje aangepast, waardoor hij zijn vierde uitverkorene toch mocht meenemen. En dat was zij.

Extra concurrente

“Ik was in het begin een beetje terughoudend, omdat ik mij tweede keuze voelde. Maar uiteindelijk vond ik dat ik deze kans moest grijpen. Stephan heeft tenslotte naar mij gevráágd, dat betekent toch iets. Ik was vooral bang voor de reactie van de andere meisjes.”

“Op die manier konden zij nog minder tijd met Stephan konden doorbrengen. In het begin waren ze heel blij om mij te zien, maar later drong het wel tot hen door dat ze nu een extra concurrente hebben. Zij kregen de indruk dat zij niet meer goed genoeg waren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.