Kijkers erg streng voor Junior Planckaert en doen opvallende suggestie: "Zoals bij 'Boer Zkt. Vrouw'"
COS

In 'Junior op zoek naar de liefde' kiest Junior Planckaert dinsdag met wie hij een toekomst voor zich ziet. Hij passeert eerst nog met de twee overgebleven dames bij zijn familie.

In 'Stephanie zoekt mee' besprak Junior Planckaert (29) Ati (23) en Pauline (23) met zijn zus Stephanie Planckaert. Met Ati zou hij zich naar eigen zeggen "kapot amuseren". Tot Pauline voelt hij zich dan weer aangetrokken sinds ze bij de een-op-eengesprekken binnenwandelde. Het belooft nog een moeilijke keuze te worden.

Als het tussen Pauline en Ati gaat, verschillen de meningen van de kijkers. Toch lijkt Pauline volgens de kijkers nog net iets beter bij Junior te passen. Al hebben velen nog hun twijfels: "Ati zal te rad van tong zijn. Pauline zal te braaf zijn. De familie stuurt het doen en laten", klinkt het.

"Hij heeft de beste laten gaan. Dat zal hem nog spijten" en "De beste is naar huis" klinkt het anderzijds erg vaak. Delphine (27) was volgens kijkers geschikter voor Junior. "Ati past zeker niet bij hem. Pauline misschien. Delphine was top geweest", laat iemand weten via Facebook.

"Ik vind dat Ati niet bij Junior past. Delphine paste beter bij hem. Was een verstandig meisje en ook wat ouder, want de anderen zijn te jong", vindt een kijker. "Hij kan op het einde nog altijd wisselen zoals bij 'Boer Zkt. Vrouw'", stelt een kijker alvast voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.