Thuis Kijker van ‘Thuis’ zegt dat het nog niet gedaan: “Dit wordt Jacques zijn volgende slachtoffer”
PMN

Zolang Jacques op vrije voeten loopt, zal er in Thuis voortdurend spanning in de lucht hangen. Een kijker denkt al te weten wie zijn volgende slachtoffer is.
 

Jelle De Beule (38) en zijn vrouw Sylvia kochten een kraakpand in Gent. “We hadden geen keuze, wij wilden absoluut in Gent blijven wonen, maar voor een deftige woning betaal je je blauw. Dus moet je creatief zijn en je focussen op huizen die niemand wil. Op panden waar je de uitwerpselen nog moet buitenscheppen, en waaruit je Roma-zigeuners moet sleuren”, lacht Jelle in Dag Allemaal. “Dat laatste was bij ons gelukkig al gebeurd voor we 't kochten, maar toch, de aanblik van onze woning was allesbehalve prettig.”

De renovatie vlot niet bepaald. “Het wordt stilaan een langetermijnproject”, vreest De Beule. “Het ene lijk na het andere valt uit de kast. Meteen al bij de start ontdekten we dat we toch niet op de riolering waren aangesloten. Zopas werd een verkeerde steunbalk geleverd. En zo gaat dat maar door. We hebben onze verwachtingen al meer dan eens moeten bijstellen. Die massief gouden kranen hebben we maar geschrapt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.