Thuis Kijker van Thuis vreest het ergste: “Kan wel eens de volgende dode worden”
PMN

Een kijker van Thuis vreest dat er nog minstens één dode zal vallen. En dat zou dan wel eens een verrassend iemand kunnen worden.

Guy Van Sande nam ook naaktfoto’s van een meisje in zijn badkamer. “Ik had inderdaad vijf foto’s van dat meisje genomen in de badkamer. Maar die foto’s komen van gewiste bestanden, die ze hebben terug­ gevonden op de stick van mijn fototoestel. Die bestanden hebben die stick nooit verlaten”, reageert Guy in Dag Allemaal.

Waarom deed hij dat? (zucht diep) “Die vraag… Ik weet dat haar identiteit om juridische redenen niet mag worden bekendgemaakt, maar weet dat ik dat meisje heel goed kende. Ze behoort tot mijn familiale kring.” 

“Het ging ook niet om een officiële shoot. Ik nam de voorbije jaren talloze foto’s van haar. Maar deze vijf waren dus mislukt. Ze stonden, samen met duizenden andere ondermaatse foto’s ­ van mijn vrouw, mijn hon­den, straatbeelden ­op een memory­stick, en van daaruit wer­den ze gedeletet.’ 

‘Dat was geen verdacht wisgedrag, dat was gewoon rommel die weg moest. Intussen is bewezen dat ik die foto’s ook niet bewerkt heb (staat ook zo in zijn dossier, nvdr) en al helemaal nooit gedeeld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.