Kijker is iets opgevallen bij de kerstspecial van FC De Kampioenen: "In tranen"
PMN

Vanavond was er de kerstspecial van 'FC De Kampioenen'. Het werd, zoals eerder gezegd, een hommage aan Johny Voners. Die overleed eerder dit jaar en speelde de rol van Xavier.

“Met spijt in het hart moet ik de show uitstellen. Mijn lijf wil eventjes niet meer mee”, laat Jens Dendoncker weten via Facebook. De ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-presentator is altijd eerlijk geweest over zijn strijd met epilepsie. Hij vertelde eerder al dat hij ongeveer één keer per drie weken een aanval krijgt. Nu is de situatie duidelijk verergerd, meldt Het Laatste Nieuws.

Zijn show, die normaal gisterenavond in het cultureel centrum in Vilvoorde zou worden opgevoerd, wordt daarom verplaatst naar 26 februari 2020. Dat laat Jens weten via Facebook. De komiek verontschuldigt zich ook bij zijn publiek. “Ik hoop jullie alsnog eind februari te treffen”, klinkt het.

In de talrijke reacties onder het bericht laten de fans van Jens alvast weten begrip te hebben voor de situatie. “Veel beterschap. Je gezondheid komt op de eerste plaats”, stellen zij unaniem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.