Kato weet het zeker na 'Reizen Waes: Vlaanderen': "Iedereen moet een Edmond hebben"

door: PMN
Tom Waes
Afbeelding bron: Eén

Zondagavond was er de eerste aflevering van 'Reizen Waes; Vlaanderen'. Tom Waes deed de provincie West-Vlaanderen als eerste aan.

Een opvallend moment in de uitzending was wanneer hij met de 100-jarige Edmond nog eens ging varen in Brugge. Hij is daar lange tijd gids geweest.

Zangeres Kato Callebaut was onder de indruk. "Iedereen verdient een Edmond in zijn leven", schreef ze op Twitter. Aan het einde van de aflevering zagen we wel dat Edmond intussen overleden is. "Ach zo jammer dat de 100 jaar oude krasse Brugse schipper nu is overleden. Fijn voor familie dat ze nog deze bijna laatste beelden met hem hebben."

"Mooi mooi mooi, reizen waes in West Vlaanderen, met een bezoek aan de pond farm en aan Willem vermandere.... prachtig!", schrijft Arjan. "Tom Waes begeestert weer de zondagavond. Vakantie in eigen streek. Corona heeft ook zijn voordelen", bedenkt nog iemand zich.

"Het voordeel aan deze 'Reizen Waes' is dat er elke week wel iemand is die naar zijn tv gaat schreeuwen 'Ik ben daar al eens geweest", besluit nog iemand anders. 

Karin is teleurgesteld. "Ik dacht dat 'Reizen Waes: Vlaanderen nuttige tips zou opleveren voor uitstapjes in coronatijden. Jammer genoeg zal vooral Tom zelf en zijn familie hier plezier aan beleven op kosten van de kijker. Teleurstellende eerste aflevering."