Junior Planckaert ziet deze BV wel zitten: "Vooral dat spreekt me aan bij haar"
COS
Junior Planckaert ziet deze BV wel zitten: "Vooral dat spreekt me aan bij haar"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Vanaf dinsdag 19 april kunnen we op Eén terecht voor 'Junior op zoek naar de liefde'. Junior Planckaert probeert zich in het programma weer open te stellen voor de liefde.

Junior Planckaert was negen jaar samen met zijn jeugdliefde Shirley, in 2018 had hij een relatie met Zoë en onlangs was er nog een korte relatie met Shana. Drie totaal verschillende dames, moeilijk dus om Juniors type te achterhalen.

Dag Allemaal doet toch een poging en legde Junior zes foto's van bekende gezichten voor: Marthe De Pillecyn van K3, Lynn Van den Broeck uit 'Thuis', Julie Van den Steen, Jennifer Heylen, Danira Boukhriss Terkessidis en Clara Cleymans.

Na een eerste selectie zijn het Clara, Danira en Julie die hem het meeste aanspreken. Toch gaat zijn voorkeur uit naar Julie. "Vooral de ogen van Julie spreken mij enorm aan. Zij ziet er heel lief uit", zegt hij. "Ik heb nog nooit zo'n vriendin gehad, dat bewijst dat ik niet op een bepaald type val. Als de klik er maar is..."

Als er niets uit de bus komt bij 'Junior op zoek naar de liefde' kan Junior zijn kans misschien wagen bij Julie. Zij is - voor zover we weten - bijna twee jaar vrijgezel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.