Château Planckaert Junior Planckaert staat op zijn strepen over toekomst tegenover Pauline De Vos: "Van in het begin heel duidelijk over geweest"
COS
Junior Planckaert staat op zijn strepen over toekomst tegenover Pauline De Vos: "Van in het begin heel duidelijk over geweest"
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Elke zondag ontvangen de Planckaerts de Eén-kijker op hun kasteeldomein in Frankrijk. Sinds een jaar loopt daar een nieuw gezicht rond.

In 'Junior op zoek naar de liefde' zocht en vond Junior Planckaert de liefde bij Pauline De Vos. Intussen zijn de opnames al een jaar geleden en zijn Junior en Pauline nog steeds dolverliefd op elkaar.

Hun relatie is voorlopig nog een langeafstandsrelatie, want Pauline werkt in Waregem als hr-consulente, terwijl Junior zijn tijd tussen de Ardennen en Frankrijk verdeelt. Dat werkt voorlopig voor het koppel.

Samenwonen is wel een toekomstplan. "Maar we hebben daar nog geen datum op geplakt", zegt Junior in Story. "Het zal alleszins geen vijf jaar meer duren, maar misschien toch nog één à twee jaar."

Waar ze dan gaan wonen? "Ik ben er van in het begin heel duidelijk over geweest dat de kans heel groot is dat dat in Frankrijk of Wallonië zal zijn. En Pauline staat daar ook voor open", aldus Junior.

Meer nieuws

Meer nieuws

.