Junior Planckaert staat op zijn strepen na zoektocht naar de liefde: "De rest kan me niet boeien"
COS
Junior Planckaert staat op zijn strepen na zoektocht naar de liefde: "De rest kan me niet boeien"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert zien we elke dinsdag in 'Junior op zoek naar de liefde' op Eén. Zoals de naam van het programma doet vermoeden gaat hij op zoek naar de liefde, maar in de eerste plaats ging hij op zoek naar zichzelf.

Junior Planckaert wilde zich in 'Junior op zoek naar de liefde' weer leren openstellen voor de liefde en zichzelf leren kennen. Wat hij over zichzelf te weten is gekomen, vertelde hij deze week in Generation M op MNM.

Zo leerde hij eerst en vooral dat hij zichzelf de tijd moet geven. "Het is gemakkelijk gezegd, maar dat is heel belangrijk", zegt Junior. "En ook gewoon jezelf eerst graag zien voordat je iemand anders gelukkig kunt maken. Zo simpel is dat."

Maar hoe doe je dat, jezelf graag zien? "Je eigen ding doen. Je mag in die dingen egoïstisch zijn. Ik heb vooral geleerd om egoïstisch te zijn. Zeggen: dit doe ik nu voor mezelf en de rest kan me niet boeien", verklaart Junior.

"Zo leer je jezelf ook kennen in situaties die je nog nooit hebt meegemaakt. Dat is gewoon heel belangrijk om te doen. Wees jezelf, dat is niet gemakkelijk, maar durf naar jezelf te kijken", aldus Junior Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.