Junior Planckaert over zijn grote liefde Shirley: 'Of die liefde opnieuw kan opflakkeren?'
COS
Junior Planckaert over zijn grote liefde Shirley: 'Of die liefde opnieuw kan opflakkeren?'
Foto: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert is deze week zijn zoektocht naar de liefde gestart. In 'Junior op zoek naar de liefde' wil hij vooral leren zich opnieuw open te stellen.

Zichzelf openstellen voor een nieuwe liefde lukt Junior Planckaert al enkele jaren niet. Op zijn 25ste zag Junior zijn relatie met jeugdliefde Shirley na negen jaar op de klippen lopen. Het was de afstand die het koppel de das omdeed. Shirley woonde namelijk in Zottegem. Naar het einde toe groeiden ze uit elkaar.

Sinds die grote liefde voelde Junior bij geen enkele vrouw meer wat hij bij Shirley voelde. Zou die liefde voor haar dan niet opnieuw kunnen opflakkeren? "Shirley en ik komen nog goed overeen, maar we zouden snel in hetzelfde straatje belanden", benadrukt Junior in Story. "Met het risico dat we elkaar wéér pijn doen."

Ondertussen heeft Junior het verleden wel een plek kunnen geven. Dat lukte door gesprekken met psychologe Sarah Van Pelt in 'Junior op zoek naar de liefde', maar vooral door zichzelf tijd te gunnen. Misschien staat er hem aan het einde van 'Junior op zoek naar de liefde' wel een nieuwe grote liefde te wachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.