Junior Planckaert op zoek naar de liefde op televisie: "Wil ontdekken hoe ik me kan openstellen"
COS

Junior Planckaert zag zijn relatie met Shana enkele maanden geleden op de klippen lopen. Hij blijft niet bij de pakken neerzitten en gaat op zoek naar de liefde via een tv-programma op Eén.

Na een relatie van acht jaar werd Junior Planckaert op zijn 25ste opnieuw vrijgezel. Sindsdien bleef hij op een paar korte relaties na single. In zijn familie voelt hij zich een buitenbeentje, want zijn ouders, zus en broer zijn allemaal al lang gelukkig in een relatie.

"Soms denk ik dat ik een vertekend beeld heb van liefde. Als ik naar mijn familie kijk, zie ik allemaal vanzelfsprekende liefde en langdurige relaties. En dat lijkt bij hen ook zo simpel te gaan", merkt Junior op.

"Toen mijn eerste serieuze relatie na acht jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had. Nu wil ik ontdekken hoe ik me opnieuw kan openstellen. Samen met een relatietherapeute ga ik het avontuur aan dat de zoektocht naar liefde is."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

'Junior op zoek naar de liefde' zal in de loop van 2022 te zien zijn op Eén. Wie zich wil inschrijven kan dat via een.be/junior.

https://www.instagram.com/p/CUovad5LATy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.