Junior Planckaert onthult het al over 'Junior op zoek naar de liefde': "Is in de loop van het programma gebeurd"
COS
Junior Planckaert onthult het al over 'Junior op zoek naar de liefde': "Is in de loop van het programma gebeurd"
Foto: Eén

Even geen 'Château Planckaert' op Eén; het derde seizoen kwam na zes afleveringen al tot een voorlopig einde. Een deel van de Planckaerts hoeven echter niet te missen.

Junior Planckaert zien we vanaf dinsdag 19 april in 'Junior op zoek naar de liefde' op Eén. Daarin wil Junior zich opnieuw leren openstellen voor de liefde. In het beste geval houdt hij ook een vriendin over aan het avontuur.

Junior staat er in het programma niet alleen voor. Hij krijgt de deskundige hulp van psychologe Sarah Van Pelt. Daarnaast zullen ook goede vriend Bram en Stephanie Planckaert hem met de nodige raad bijstaan.

De opnames van 'Junior op zoek naar de liefde' zijn intussen al een tijdje achter de rug. Junior heeft tijdens de opnames een belangrijke les geleerd. "Dat je jezelf de kans moet geven om je open te stellen en dat je verder moet denken dan je eerste gedacht", zegt hij in Dag Allemaal.

Daarnaast leerde hij het ook gewoon aandurven en niet te focussen op één iemand. "Want het kan van alle kanten komen. Ik ben over enkele meisjes in de loop van het programma van mening veranderd", bedenkt hij zich in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.