Junior Planckaert na stukgelopen relatie met ex-vriendin Shana: "Echt schandalig"
COS
Junior Planckaert na stukgelopen relatie met ex-vriendin Shana: "Echt schandalig"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Alle Planckaerts zijn al jaren 'van 't straat' behalve de jongste: Junior Planckaert. Daar probeert hij binnenkort verandering in te brengen in 'Junior op zoek naar de liefde', vanaf 19 april op Eén.

Junior Planckaert benadrukte al een paar keer dat het eerder een zoektocht is naar hoe hij zich in de liefde moet openstellen. De ware vinden is volgens hem bijzaak. Al is het natuurlijk wel mooi meegenomen.

De meisjes die meedoen aan 'Junior op zoek naar de liefde', maar vooral het meisje dat eventueel een relatie krijgt met de jonge Planckaert moeten zich wel voorbereiden. Er kunnen immers heel wat kritische en jaloerse reacties hun richting uit komen.

Dat mocht Shana Goossens, Juniors vorige vriendin, aan den lijve ondervinden. "Ze heeft veel kritiek gekregen. Dat was echt... schandalig", zegt Junior in Het Nieuwsblad.

Zelf trekt Junior zich van zo'n haatreacties niets aan. "Maar bij haar kwam dat hard aan, wat ik begrijp. Je moet daar echt in begeleid worden, wat met haar ook is gebeurd", aldus Junior Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.