Château Planckaert Junior Planckaert lokt veel reacties uit met opvallende foto: "Onverantwoord!"
COS
Junior Planckaert lokt veel reacties uit met opvallende foto: "Onverantwoord!"
Foto: Instagram @juniorplanckaert

In 'Château Planckaert' zagen we enkele maanden geleden hoe Junior Planckaert ten val kwam met zijn motor. Hij werd met spoed geopereerd.

Vier maanden na zijn ongeval staat Junior Planckaert er weer. Drie weken geleden toonde hij hoe hij weer zonder krukken kon wandelen. Deze week zat hij weer op de fiets en nu neemt hij nog een grotere stap.

Junior is weer op zijn motor gekropen. "Mijn smile zegt genoeg", schrijft de jongste zoon van Eddy Planckaert op Instagram. "Ik kan terug rijden", klinkt het dolenthousiast. Juniors volgers zijn heel blij voor hem, maar manen hem aan tot voorzichtigheid.

"Geweldig... Maar voorzichtig, hè!", schrijft een volger. "Blij voor je dat je weer kunt crossen. Wees nu toch maar voorzichtiger hè", lezen we nog. "Onverantwoord", vindt iemand het zelfs.

"Zet dat rap terug weg", klinkt het ongerust. "Ik zou precies toch wachten tot na het weekend", reageert een fan verwijzend naar zijn Juniors eerste autorace sinds het ongeval komend weekend.

"Voorzichtig zijn alsjeblieft. Ja, weet dat ik als je ma klink, maar ben nogal op een safety kick nadat een collega van mij zondag is verongelukt. Dus bij deze: voorzichtig zijn, maar geniet ervan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CTkT5SAIrlQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.