Junior Planckaert lijkt keuze al te kunnen maken in 'Junior op zoek naar de liefde': "Ik ben sprakeloos"
COS
Junior Planckaert lijkt keuze al te kunnen maken in 'Junior op zoek naar de liefde': "Ik ben sprakeloos"
Foto: VRT

Junior Planckaert stuurde dinsdag twee dames naar huis in 'Junior op zoek naar de liefde'. Het vertrek van Gwen en Chanan betekent dat er nog maar vier dames overblijven.

Voor Delphine, Pauline, Ati en Evelyne gaat het avontuur verder. Eén dame lijkt wel al een streepje voor te hebben. De date van Delphine en Junior was namelijk een groot succes. Na de date gaf Junior toe heel blij te zijn dat hij Delphine een-op-een had kunnen spreken.

"We komen zo goed overeen. Ik heb dat nog niet vaak meegemaakt met iemand", vertelde Junior achteraf voor de camera. "We begrijpen elkaar echt honderd procent. Ja... ik ben sprakeloos", besloot Junior.

Of Delphine hetzelfde gevoel overhield aan de date? Zeker! De gesprekken gingen volgens haar helemaal vanzelf. Van ongemakkelijke momenten was er geen spraken. "We komen in veel dingen overeen", vertelde ze.

"Ik vind dat Junior iemand is die met twee voeten op de grond staat en ook een gewone jongen is. Dat vooral. Iemand die ik zoek eigenlijk", besloot Delphine. Heeft Junior zijn zoektocht naar de liefde al afgerond? We komen het snel te weten.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.